Пак ни лъжат мужици червени.
Заразени с червена боя!
Под - червеното знаме родени!
Със червена звезда на тила.
Те ни хвалят - червивото време
и ни бутат в червивия строй.
Да виреем - в червивото семе
на червивия руски “герой”.
Юри Йовев
Януари 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени