25.04.2019 г., 10:47 ч.

Чешма 

  Поезия » Пейзажна
397 0 0

В две сребърни струи,

щедро прохлада излива чешма.

Пръски. Прохлада. Вода.

 

В две сребърни струи,

щедро благодат излива чешма.

Благодат за зажаднели сърца.

 

В две сребърни струи,

шедро живот излива чешма.

На хора и птици дарява глътки вода.

 

В две сребърни струи,

Живот. Благодат. Светлина.

Прохлада. Пръски вода.

 

Просто чешма.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??