3.03.2008 г., 9:22 ч.

Честит празник, Българийо! 

  Поезия » Гражданска
585 0 6
Сърце родолюбно вече зове
и утре площад ни събира,
народ един, осъден на измяна,
София ще събере зовящи промяна.
И горда, и вярна на наши деди,
кръвта им с руските воини там,
на продажни политици за срам,
не ще родолюбно сърце аз да дам!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??