22.03.2010 г., 0:19 ч.

Честит рожден ден 

  Поезия » Друга
1314 0 0

"Извинявай, че ще ти го кажа в рима!
Знам, че мразиш всеки мой стих..."
в който те има...
въпреки че знаеш... колко много ти спестих.


Сега ми е позволено да ти пожелая хиляди неща,
които така и не пожела от мен да чуеш.
Стана ти кофти, е, дано греша,
надявам се докрая да го дочетеш...


Здраве, любов, късмет
и още нещо... (пак ти го спестих...)
Честитя ти рожденият ден така,
за да стане напрежението между нас още по-горещо...
Последният за тебе стих...


Първите два стиха си позволих да цитирам от "Извинявай, но си отивам!" - Диана Костова

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??