10.10.2007 г., 19:27 ч.

Честит Рожден Ден, Алекс! 

  Поезия » Друга
2221 0 3
 

Честит Рожден Ден, Алекс !!!


За теб със най-голямо удоволствие,

желаем да докоснем твоето сърце,

със думи мили и с усмивки благи,

да честитим Рождения ти ден.

 

Желаем ти едно красиво бъдеще засмяно,

щастлива ти бъди във всеки твой момент,

когато слънцето изгрее сутрин рано,

когато вятърът довее ти късмет.

 

Желаем да си все така усмихната и мила,

с много радост, веселба, да грееш ти навред,

да бъдеш като чудна песен весела, игрива,

красивите ти мигове да са все така безчет.

 

***

 

Да бъде, нека, този ден за теб незабравим,

да бъде нека най-щастлив, незаменим

и споменът завинаги във тебе да остане,

за веселите мигове взаимно изживяни.

 

Желаем ти да бъдеш  щура, готина и секси,

усмихната, красива и без никакви комплекси,

знай, че всички  те обичат и даряват от сърце,

най-голямото богатство на земята е за теб.

 

Здраве, щастие, успехи и любов прекрасна,

нека бъдат твой другар в живота шарен,

за да бъдеш все така усмихната, изящна,

те прегръщаме задружно и ти казваме Наздраве!


10.10.2007 г.

 

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много щастие на рожденничката от мен!
    И... @-> за нея!
  • Честит да бъде и от мен!!!
  • Не ви познавам все още,но...Пожелавам на рожденичката да държи очите си винаги отворени и сърцето си горещо!!!Останалото е прах във вятъра!
    http://youtube.com/watch?v=hQG2u2xp_bM
Предложения
: ??:??