22.01.2008 г., 12:40 ч.

Честит рожден ден, Галка! 

  Поезия » Друга
776 0 6
                                     В   нежна    зима
                                     литнах, литнах към  теб,
                                     океанът с мене шепти,
                                     звезди сияят  вред...

                                     Сестриче  мое,  свидно,
                                     частичка в нас една,
                                      от сърце  жарко, мило,
                                      роди обич,  светлина...

                                       И в  деня ти  красиво
                                      стих  нежен  приеми!
                                      Бъди ми ти щастливо,
                                      със здраве  и слънчеви  дни!

                                       Вместо  мен,  да те  гали
                                       момчето   ти   свидно
                                       и късмет да  докосне
                                       дните  на  времето  идно!


            22.01.2008г.                                         С  обич от България!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??