5.01.2008 г., 15:35 ч.

Честита Нова година! 

  Поезия » Гражданска
2898 1 21

Да бъде мирна и честита!

Да бъде спорна и добра!

Полята нека да са пълни с жито,

градините със плодове, цветя!

И нека всичките да сме щастливи,

и нека да сме малко по-добри!

Предишната година си отива,

а новата с надежда ни дари -

да бъде много по-добра, успешна

за целия ни български народ!

И нека всички ние да я срещнем

със вяра в по-добрите дни!

-----

Честита Нова година, скъпи приятели! Нека тя ви донесе много хубави мигове, много успехи, много здраве!

 

С обич от Ани за всичките ми приятели от сайта.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??