20.12.2008 г., 11:14 ч.

Честито 

  Поезия » Философска
581 1 6
Пулсира скрита романтика
в топла и свята, моя къща.
С надежда бъдеща връхлита,
искра във страст оплита.
Подрежда мисли и постъпки,
копнее да ми каже всичко.
Дали е... твърде много
или е... твърде малко?
Не, не и неразумно,
прекомерно деликатно-
като отворени усти
усмихнато се вие,
без очертани коловози
от приливи белязани.
И вяра е, че всичко
непременно ще се случи-
НЕ двойно дестилирано
с опияняващи очи се взряло
във топла, свята - твоя къща,
и в теб - нейният честит стопанин!



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??