Никога не съм писал за "важните неща",
стрували са ми се маловажни.
Затова пък си купувам всички онези книги на Карбовски и Ясен Атанасов,
пълни с "важни неща",пълни с "важни истини"!
И явно ще си остана онзи завистлив глупак,
замислен защо не пиша като интелектуалците - за важните неща!
© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени