Oct 25, 2004, 7:42 PM

чета големите 

  Poetry
789 0 2

Никога не съм писал за "важните неща",
стрували са ми се маловажни.
Затова пък си купувам всички онези книги на Карбовски и Ясен Атанасов,
пълни с "важни неща",пълни с "важни истини"!
И явно ще си остана онзи завистлив глупак,
замислен защо не пиша като интелектуалците - за важните неща!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??