4.12.2012 г., 20:03 ч.

Четири лица 

  Поезия » Философска
689 0 2

Тя има четири лица.

Едно за западния шанс,
за огнените клади,
проблясващи в нощта.

Едно за източния глас:
пеперудени реки
в очите на магическа жена.

Едно за северния бяс,
в бреговете да разбива
помръкналата звездна тишина.

Едно за южния компас -
под дъжда с лъчи ни сочи
желанието на нашите сърца.

Тя има четири лица.
И всички огледални на смъртта.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съгласна!
  • Възкликнах, примигах няколко пъти на парцали и пак възкликнах! Ама че яко!
Предложения
: ??:??