5.11.2007 г., 16:09 ч.

Четири месеца любов!!! 

  Поезия » Любовна
835 0 0

Четири месеца любов,

а после четири раздяла,

това е нашият живот,

това съдбата е избрала.

 

 

 

Четири месеца щастливи

с вятъра летим в небесата,

а после четири унили

потъваме в самотата.

 

 

 

 

Четири месеца обичаме се,

четири минават в кавги,

от любовта отричаме се,

ала вечно тя ще продължи.

 

 

 

Обичам те, обичаш ме и ти

и нашите съдби са свързани в една,

така ще е до сетните ни дни,

четири месеца - любов и самота!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??