9.03.2011 г., 13:15 ч.

Четири сезона зима 

  Поезия » Любовна
1302 0 26

 

                             Четири сезона зима...

 

 

                             Любовта ни

                             свой покрив      

                             няма да има...   

                            Отдавна тя пали

                             чужда камина.

                            Четири сезона зима...

                             Бюджетът точно

                             разделен:

                             Любов за тебе.

                             Любов за мен. 

 

                                                                               09.03.2011 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??