6.03.2018 г., 16:44 ч.

Четирилистна детелина 

  Поезия » Пейзажна, Философска
431 0 0

Аз търся четирилистна детелина,
но трудно се намира, за късмет
във двора аз на детската градина
безброй пъти лутах се навред.

 

Насам-натам, надлъж и шир
аз търсех непрестанно да я срещна
но вместо детелина на чемшир
натъкнах се, това пък ме подсеща,

 

че търсиш ли нарочно бягат
любов, пари и ценни вещи,
оставиш ги, самички те намират,
така че търсенето, знай е грешка!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??