Чиста душа
***
Твойта чиста душа ме намери:
поигра си, раздвижи кръвта...
Звездопад от небесните сфери
ме поръси и срина скръбта.
С чародейство душата събуди,
глътка жива вода ми преля
и дамгоса кошмарите луди.
Всички болки за миг разпиля...
Заобгръща ме плащ светлина
и залюбих отново живота...
Във сърцето ми стих затрептя
и надеждата плахо потропа.
© Плами Всички права запазени
Бъди позитивна!