Aug 30, 2010, 2:45 PM

Чиста душа 

  Poetry » Love
2637 1 26

Чиста душа

 

                     ***

 

Твойта чиста душа ме намери:

поигра си, раздвижи кръвта...

Звездопад от небесните сфери

ме поръси и срина скръбта.

 

С чародейство душата събуди,

глътка жива вода ми преля

и дамгоса кошмарите луди.

Всички болки за миг разпиля...

 

Заобгръща ме плащ светлина

и залюбих отново живота...

Във сърцето ми стих затрептя

и надеждата плахо потропа.

 

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??