12.09.2008 г., 9:02 ч.

чиста обич 

  Поезия » Бели стихове
1447 0 12

Очите ти - весели светулки,

усмивката ти - палав лъч,

поглеждаш ме

и всичко в мене грейва,

обичам твоя детски глъч.

За мен си слънчицето жарко,

любов изпълва моето сърце,

обичам те, детенце малко,

целувам твоите мънички ръце.

Изпълваш ме със щастие и радост,

променяш земния ми път,

за мене няма вече старост,

за мене няма кръстопът.

Заспиваш във ръцете ми грижовни,

уморена от игри,

усмихваш се в съня си безгреховен,

запълваш тъжните ми дни!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??