Sep 12, 2008, 9:02 AM

чиста обич 

  Poetry » White poetry
1444 0 12

Очите ти - весели светулки,

усмивката ти - палав лъч,

поглеждаш ме

и всичко в мене грейва,

обичам твоя детски глъч.

За мен си слънчицето жарко,

любов изпълва моето сърце,

обичам те, детенце малко,

целувам твоите мънички ръце.

Изпълваш ме със щастие и радост,

променяш земния ми път,

за мене няма вече старост,

за мене няма кръстопът.

Заспиваш във ръцете ми грижовни,

уморена от игри,

усмихваш се в съня си безгреховен,

запълваш тъжните ми дни!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??