24.11.2019 г., 13:18 ч.

Чисто 

  Поезия » Друга
558 0 0

... Замених те със есенен плод,

скрит в листата по-свежи /от вчера/.

Ореолът на този живот е фалшив,

по-добро не намерих.

 

Слънце купих за всеки мой ден,

за да свети с изкуствена сила,

за да видят доброто във мен

и отровата, дето съм пила.

 

Пред очите на грозния свят,

замених те със думички лесни,

но очите ми още блестят

в тишината ти чиста и есенна.

© Анастасия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??