Чисто по детски
Чисто по детски
се радвам на живота,
на нарисуваната
в небето дъга.
Чисто по детски
вярвам, че мога
невидима стълба
да изкача.
Чисто по детски
забравям за всяка тъга
и свободно тичам
в безкрайни поля,
все още аз
вярвам, че мога,
вятъра бърз да догоня.
И чисто по детски
вълнувам се да видя,
защото знам,
че и аз съм от тия
двама влюбени,
рисуващи своя дъга.
Чисто по детски
обичам на воля,
колкото широка е
тази Земя,
защото чисто по детски,
аз вярвам в любовта!
© А.А. Всички права запазени
Много ми хареса! ПОЗДРАВИ!