13.06.2007 г., 0:19 ч.

Човече 

  Поезия
754 0 6
Жена на години съм вече.
Преглътнах и тръпки, и страх.
Не ме съжалявай, човече!
А стрий старостта ми на прах!

Подай ми ръка. Целуни ме!
По тез уморени очи!
Във себе си ти претопи ме!
А после със мен поплачи!

Че мъж на години си вече!
Продаде мечтите за МЕН!
Не те съжалявам, човече!
Обичам те!
Мой съкровен!



© Жана Лисичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??