18.11.2011 г., 10:23 ч.

Човек 

  Поезия » Друга
443 0 6

Човек.

Съшита болка в дрехата на Бога.

Залък в кривото му гърло.

Прашинка в окото.

 

Човек.

Грешка на Безгрешния!

© Антония Спирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??