Nov 18, 2011, 10:23 AM

Човек 

  Poetry » Other
456 0 6

Човек.

Съшита болка в дрехата на Бога.

Залък в кривото му гърло.

Прашинка в окото.

 

Човек.

Грешка на Безгрешния!

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??