8.03.2018 г., 11:13 ч.

Човекът комерс 

  Поезия » Гражданска
654 1 0

Чалгата ли е новата литература!?
Не, това не е въпрос от матура.
Спокойно господине, госпожице
Не вдигайте висока температура!
Ще завършиш. Ще си караш магистратура

И все пак въпросът остава
Дали просто е на човека в състава
Дискотеки нощем да обитава,
Текстовете на Галена, гордо да възпява!
Захвърлил христоматията,
Приел като ценност апатията,
На 3 март развя байрака,
На 4 март с пръсти щрака.

Днес човек е комерсиален
Аморален, брутален,
Толкова материален.
Чете вестник, модно списание,
За да получи висше образование.




 

© Иво Арнаудов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??