30.09.2006 г., 14:51 ч.

Човешки живот 

  Поезия
591 0 0
Бягай мъничко човече,
бягай ти напред,
бягай за да има вече,
бягай за да не умреш.

Бягай,защото бъдещето е пред теб,
бягай за да не умреш.
Никаде не спирай ти по пътя по пътя,
бягай за да не умреш.

А рокер,ще отмине по шосето,
където ти вървеше и пазеше в теб детето.
Не спирай тук на таз земя-
бягай-напред има светлина.

Живей живота си човече,
живей за да не умреш,
за да покажеш,че не си стоял
трябва просто да се спреш.

Прави това,което смяташ,
живей,за да не умреш.
Не наранявай никои в мрака
за да те запомнят като мъдрец.

Върви по живорната пътека,
живей докъто не умреш.
Прави добро,макар и с песен,
прави добро-макар да си ранен.

Бъди човек,а не човече,
протягай ти ръце напред
прави добро,
за да не умреш!

За да запееш химна- песен
ти просто трябва да си отпред,
живей за да не се обърнеш утре
и да разбереш,че цял живот е минал-
А ТИ НЕ СИ ГО ОЦЕНИЛ!



© Пламена Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??