9.01.2009 г., 22:35 ч.

ЧРД, Янч! 

  Поезия » Друга
791 0 1
ЧРД, Янч! ^^

Надеждата във дните ми си ти -
оная мъничка звезда в небето...
Не, не угасвай ти! Свети, свети...
И ако трябва - аз на тебе ще ти светя.

И тъй взаимно ще се греем ние,
и никога от студ не ще замръзнем.
Тъй както хората, щом пият вино -
и цял живот да пият - не омръзва.

Защото, както виното, и ти
си светла, искроструйна и гореща.
Не, не угасвай, мила! И свети, свети...

И аз със светлина ще те посрещам.

10:25
09.01.09 г.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мило посвещение!
    Поздрави за рожденника и за поета.
Предложения
: ??:??