25.12.2008 г., 23:36 ч.

Чудеса 

  Поезия » Друга
1668 2 36
На Коледа не стават чудеса.
Нещата случват се без чудо просто.
Не се разтварят щедро небеса.
През тях не се усмихва благо Господ.
По Коледа мечтите са от пух.
Играят си на жмичка с ветровете.
Те носят само коледния дух -
невидимо го пръскат в домовете.
След Коледа бих искала да са
щастливи всички. Весели и здрави.
Аз вярвам, че самите чудеса
от нас зависят. Нека ги направим.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??