25 дек. 2008 г., 23:36

Чудеса 

  Поэзия » Другая
1670 2 36
На Коледа не стават чудеса.
Нещата случват се без чудо просто.
Не се разтварят щедро небеса.
През тях не се усмихва благо Господ.
По Коледа мечтите са от пух.
Играят си на жмичка с ветровете.
Те носят само коледния дух -
невидимо го пръскат в домовете.
След Коледа бих искала да са
щастливи всички. Весели и здрави.
Аз вярвам, че самите чудеса
от нас зависят. Нека ги направим.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??