16.08.2017 г., 10:26 ч.

Чудовище 

  Поезия » Любовна
445 0 2

Може би без мен сега 

си по-щастлив от някога.

Може би си спокоен така,

че няма до теб досадна жена...

 

Като мен, точно като мен, 

една проклета досадна жена...

Като мен, точно като мен,

една глупава млада жена...

 

Не бях нежна, не бях добра, 

а просто честна и искрена.

Чувствата не крих така,

че да се разбия на парчета..

 

Болката, проклетата тя,

убива ме тя, убива ме..

Болката, просто болката,

убива ме безпощадно тя..

 

В очите ти бях чудовище, 

което просто ти досажда.

В очите ти, страшилище,

което измучава "свобода". 

 

Ще те забравя аз, ще забравя

за твоите сини очи.

Ще те забравя аз, ще забравя 

за твоите целувки. 

 

Загубих се вече аз

и просто няма да се върна.

Може би ще ме обича друг,

повече от самия теб. 

 

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??