27.06.2021 г., 7:55 ч.

Чудовище 

  Поезия
183 0 0

Пълзи безчувствено- чудовището,

пристъпва в перфектният свят. 

Бездушно поглежда съкровището

и пристъпва чуждият праг. 

 

Обръща взор към цялата мъка, 

нищо не чувства...

Вижда светла пролука, 

но бавно в мрака се завръща. 

 

Броди без посока

единствен спътник-неговата сянка, 

а тя се смее и умира, 

хапе и всичко презира. 

 

Търси образ отдавна избледнял, 

взор от кръв потъмнял. 

Броди

и за болка ламти. 

© Adrian The Gray Wolf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??