16.08.2017 г., 10:18 ч.

Чудовище и същество 

  Поезия » Философска
301 1 1

Чудовище и същество,

събрани заедно в едно,

в човека само съществуват.

На страховете ни подвластни,

любовите ги правят гласни

и ги отприщват да лудуват.

Не можем да ги обуздаем,

къде ни водят и не знаем,

надяваме се да мируват.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??