Чудовище и същество,
събрани заедно в едно,
в човека само съществуват.
На страховете ни подвластни,
любовите ги правят гласни
и ги отприщват да лудуват.
Не можем да ги обуздаем,
къде ни водят и не знаем,
надяваме се да мируват.
© Рот Кив Все права защищены