16 ago 2017, 10:18

Чудовище и същество 

  Poesía » Filosófica
276 1 1

Чудовище и същество,

събрани заедно в едно,

в човека само съществуват.

На страховете ни подвластни,

любовите ги правят гласни

и ги отприщват да лудуват.

Не можем да ги обуздаем,

къде ни водят и не знаем,

надяваме се да мируват.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??