Aug 16, 2017, 10:18 AM

Чудовище и същество 

  Poetry » Phylosophy
269 1 1

Чудовище и същество,

събрани заедно в едно,

в човека само съществуват.

На страховете ни подвластни,

любовите ги правят гласни

и ги отприщват да лудуват.

Не можем да ги обуздаем,

къде ни водят и не знаем,

надяваме се да мируват.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??