20.10.2006 г., 16:53 ч.

Чудовище-жена 

  Поезия
773 1 7

Чудовището в мен се събужда.
Докосни ме.
Гневът ми недей разбужда.
Аз съм понякога змия.
Съскам. Хапя.
Оставям отровна следа.
А понякога съм сърна.
Чиста. Плашлива.
Истинска жена.
Добра или лоша.
Нежна или зла.
Аз съм такава -
чудовище-жена!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??