31.12.2006 г., 19:14 ч.

Чуй ме за миг..(песен).. 

  Поезия
1052 0 2
ЧУЙ МЕ

Чуй ме за миг...
Знай, че не съм аз жената, която познаваше ти.
Вече към мене е друга съдбата и имам мечти.
Толкова пъти в самотните нощи не заспивах от страх,
че със друга си ти...
Чуй ме за миг.
Не се и опитвай да хвърляш по мене кал и вода.
Аз съм простила отдавна - ти знай - всяка твоя лъжа...
и съм забравила вече от тебе всяка твоя черта...
Само чуй ме за миг...

Аз съм за тебе и ти за мен – изпята песен,
но повече не ме боли, не ме боли...
Сега съм друга и за мене живота е лесен.
Сега съм друга и отново имам мечти...

Чуй ме за миг,
толкова улици пусти пребродих и скитах сама.
Толкова пъти за тебе се борих, а ти не разбра,
че всеки отминал момент от живота си мислех за теб,
а ти бе далеч.
Чуй ме сега...
Аз заминавам и знам, че за тебе вече нямам сълзи.
Просто за мене си спомен далечен от отминали дни.
И постепенно се разтопяваш пред моите очи.
Чуй ме за миг...

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??