4.10.2009 г., 23:04 ч.

Чуй песента на сърцето 

  Поезия » Любовна
646 0 0

Чуй песента на сърцето ми,
продиктувана от моето вътрешно АЗ.
Внимателно погледни към лицето ми,
без срам и свян послушай този нежен глас.
Чуй песента на сърцето ми,
с думи блажени и нежни говори ти то.
Запази ги трайно като спомени,
осмисли ги и раздвижи сивото си вещество.
Чуй песента на сърцето ми,
преживяло болка, тъга и радост.
Усети и ти тези мигове неизчерпаеми
с чувство за младост и сладост.
Чуй песента на сърцето ми,
послание към теб е отправило.
Разбери правилно думите ми,
ТЕБ обича... ТО - лудо, щуро и безумно.

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??