11.02.2018 г., 22:27 ч.

Чуждо 

  Поезия » Хумористична
887 3 1

Има постоянен глад

за мадами, дето ,,шават".

Щом е мъж, дорде е млад,

на никоя не ,,опрощава".

 

Но забравя, а не бива,

да припомним има нужда,

че женицата му ,,сива" 

и тя, за другите, е чужда!

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??