23.02.2011 г., 22:39 ч.

Чувства 

  Поезия » Любовна
525 0 0

Мразя те, но те обичам повече.

Чувствам се силен,

но всъщност съм слаб пред любовта ми.

Искам да ти дам свобода, но не мога без теб.

Казвам ти "да", но вътре в мен казвам "не".

Искам да се върнеш някой ден при мен.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??