15.05.2015 г., 7:42 ч.

Чувства 

  Поезия » Друга
660 1 1

Не искам да чувствам.
Желая да бъда желязна машина без сърце.

Чувствата объркват ме толкова много.

Ярост, гняв, щастие, любов, тъга

преплитат се в мен всеки един момент.

Чувствам студ в душата.

Топлина обвита в лед.

Усещам нещо странно заседнало в гърлото ми

и не помръдва от там.

Питам се аз,

дали това е отровата от нещастието на любовта

или чувството на самота.

Не искам да чувствам.

Желая да съм метална машина,

с каменно сърце дори,

да не усещам тази болка и тъга, 

застанали перманентно в моята душа.

Желая да изтръгна тази топка от чувства

и да я хвърля далеч,

та за какво са ми те.

Сълзите пропиляни раняват крехката душа.

Не искам да чувствам.

Желая да съм метална машина без сърце.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??