4.04.2006 г., 22:39 ч.

Чувства 

  Поезия
1303 0 13


Бодливите истини-
корени скрити
пронизват сърцето,
убиват душата.

Мисли порочни,
цветни игри.
Цирк недалечен
клоунът мълчи.

Ято критерии,
фалш изразен.
Виждам човека,
умира във мен!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??