Apr 4, 2006, 10:39 PM

Чувства 

  Poetry
1311 0 13


Бодливите истини-
корени скрити
пронизват сърцето,
убиват душата.

Мисли порочни,
цветни игри.
Цирк недалечен
клоунът мълчи.

Ято критерии,
фалш изразен.
Виждам човека,
умира във мен!

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??