14.12.2017 г., 22:58 ч.

Чувства 

  Поезия » Любовна
333 0 3

Спомен разкъсва сърцето ми на две.

Връща ме назад, сякаш векове.

Чупи стенните окови,

застроени от въздишки и любови.

Чувства в душата ми нахлуват - нагло и от далеч.

Опитват се да ме пречупят,

рушат, но без успех! 

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??