8.09.2005 г., 14:20 ч.  

Цигара 

  Поезия » Любовна
2674 0 3

Захапи ме - както цигара,

Небрежен , но жаден,

да усетиш, какво се крие в мен.

Захапи ме,

засмучи ме,

придърпай ме,

бавно към устните си.

Вкуси моя аромат още непорочен и наивен

дъхай ме!

Нека се стеля наоколо...

Остави ме в устните ти,

хвани ме с ръката си,

нежна и опитна,

докато палиш с другата огъня ми!

Бъди страстен пушач - не спирай да искаш,

още от лекотата ми,

още от аромата ми,

още от удоволствието ми,

още от лудостта ми,

още от топлината ми...

Оставиш ли ме на ръба на пепелника

в тъмнината,

чужда да бъда за тебе.

Не искам да се показвам другиго.

Оставиш ли ме,

край другите изпушени цигари,

ще горя - моя огън не гасне,

ще припламвам в самотата си,

ще димя плачеща,

ще просълзявам очите ти,

не от жал, а от неприязън от дима ми. *

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно! Направо много много хубаво! (от гледна точка на пушач )
  • мда, аз наистина не пуша, но от къде този еротика с цигарата, не знам?!
  • Страхотно е написано!!!Личи си някакъв двустранен изказ на впечатлението, което трябва да създава този текст...От една страна някакъв плътски сексуален полъх, а пък от друга - естетизацията на ритуала на тютюнопушенето и значението му като някакъв акт, обвързан със сексуалното привличане...
Предложения
: ??:??