27.01.2017 г., 17:01 ч.

Цигари и ангели 

  Поезия » Свободен стих
276 1 1

Не се страхувай да
не те обичат,
това е най-естественото нещо.
Хвърли си кецовете
във водата,
цигарата на някоя 
бензиностанция,
сол зад гърба,
дрехите ѝ на улицата.
Изгори всички мостове
и ако са ти слаби ангелите,
храни ги по-често...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??