Jan 27, 2017, 5:01 PM

Цигари и ангели 

  Poetry » Free verse
285 1 1

Не се страхувай да
не те обичат,
това е най-естественото нещо.
Хвърли си кецовете
във водата,
цигарата на някоя 
бензиностанция,
сол зад гърба,
дрехите ѝ на улицата.
Изгори всички мостове
и ако са ти слаби ангелите,
храни ги по-често...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??