11.04.2009 г., 16:25 ч.

Цирк 

  Поезия » Пародии
600 0 0


Животът ни е просто маскарад,
а ние в него ще се срещнем.
И ти си вечно непризнат,
игаеш роля непонятна!

Ще паднат маските ви пак
и ще сте голи само със лъжата,
че истински сте и герои,
но никой за такива не ви смята!

И падат маските сега,
приятелите верни се познават.
В лъжите ви изпъква суета,
която ви е много необятна!

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??