30.11.2016 г., 14:06 ч.

Com você 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
675 1 0

Нямам доказателство за любовта ти,

нито пък за своята.

Но колко пъти само,

когато те поглеждах,

очите ти веднага ме разкриваха.

 

Нямам даже доказателство, че съществувам,

че сме се случвали,

но колко пъти само

сърцето ме болеше

в спомена за теб.

 

Нямам доказателство да ти покажа

истината: черно-бяла.

Но ако всичките пътеки са лъжливи,

пак ще те намеря

най-накрая.

 

Нямам доказателство, че има Господ,

нито, че душите ни са вечни.

Но някак си, със тебе само,

не ми е нужно

даже доказателство.

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??