ЦСКА
ЦСКА е футболен тим непобедим,
на малки и големи е любим.
Всички знаят по света,
четирите свещени букви Це Се К А.
Създаден да радва всички хора,
с техника и красива игра.
Пред ЦСКА, Байрен, Ливърпул и Аякс преклониха глава,
"Убиец" на еврошампиони - наричат го така.
Цял свят познава Пенев,Стойчков,
те футболисти са на ЦСКА,
прославили името му по света,
Доказали на всички марката ЕДНА,
с техника и великолепна игра.
Сега проблеми има любимия тим,
и пак е силен, непобедим, несломим.
Млади момчета сега се доказват,
как се играе футбол показват.
Когато тази великолепна публика
запее песните си, развее знамена.
Подкрепя играчите с червени сърца,
Които знаят, ЦСКА - ИСТИНАТА е това.
Ако има проблеми любимия тим,
ще застанем зад него всички и ще победим.
Ще се борим и ще браним ЦСКА,
31 пъти шампион на нашата страна.
© Валентин Миленов Всички права запазени
Между другото разбрах, че Левски ще празнуват нов юбилей, една година откакто нямат загуба от ЦСКА, понеже играем във В група :DDDDDDD