29.02.2008 г., 0:01 ч.

ЦСКА София 

  Поезия
7234 0 7

На армията за прослава си създаден

и трябва да си твърд, непобедим,

във всяко отношение изряден

и най-известния, прославен тим.

 

Не само в нас, но и в чужбина даже

всички да знаят кой е ЦСКА,

да може всеки фен да каже:

"Те винаги ще бъдат на върха".

 

Непобедим и със победна купа,

нашата гордост вечно да си ти,

от все сърце желая ти сполука,

със теб се сбъдват нашите мечти.

 

Ти си един в България,

ти си един и във света,

ти си самата истина,

ти си ЦСКА.

 

посвещавам това стихотворение на ЦСКА София, отборът, който ми е най-любим от 2000 година. Стихотворението съм го написал отдавна, но чак сега го намерих и реших да го публикувам. САМО ЦСКА

© Стефан Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??